Een hart voor creatie...

A- A A+

Edelsmederij Mertens beheerst niet enkel de kunst van het vergulden en verzilveren van allerhande kostbare stukken. Ze heeft ook een diepgaande ervaring in het creëren van uiteenlopende voorwerpen: in de ateliers van de familie Mertens worden uw persoonlijke verzoeken vertaald naar prachtige realisaties. En wat is er kostbaarder dan te beschikken over uw eigen kunstwerken in goud, zilver, messing of koper?

Op aanvraag en op basis van een tekening of model vervaardigt de familie Mertens alle voorwerpen die u maar wenst voor uw interieur:

  • bestek,
  • koffie- of theeservies,
  • kaders, siervoorwerpen,
  • verlichtingsarmaturen,
  • kandelaars,
  • enz.


Welk edelmetaal ook uw voorkeur wegdraagt, wij maken alles wat u zich maar kunt bedenken om uw interieur nog rijker te maken. Zo vervaardigen wij bijvoorbeeld alle ontbrekende stukken op gelijk welke drager.

U hebt er altijd van gedroomd om uw eigen siervoorwerpen, meubilair of huisraad in het edelmetaal van uw keuze te laten maken? Vandaag kunt u deze droom waarmaken!

 

De familie Mertens nodigt u nu uit in een totaal andere wereld, de wereld van de fotografie. Wij willen u namelijk een zo goed mogelijk beeld geven van het gigantische en tegelijk haarfijne werk dat dagelijks wordt verricht door de ambachtslieden van edelsmederij Mertens in Brussel.

Vergulden, verzilveren, vervaardigen en restaureren van kunstwerken, binnen- en buitendecoratie, tafelgerei, juwelen in edelmetaal ... Bekijk hier de realisaties van edelsmidateliers Mertens.Voor een persoonlijke offerte, vrijblijvend advies of vragen over onze diensten, klikt u gewoon door naar onze contactpagina. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het nummer 02/343 09 91.

Contacteer ons

Mertens BVBA
Berthelotstraat, 133
B-1190 Brussel


Tel.: +32 (0)2/343.09.91
Fax: +32 (0)2/347.63.71

E-mail: th.mertenssprl@skynet.be
Btw-nr. : BE0445.883.561

Mertens Sprl - Fabrication, restauration, dorure...

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag:
van 8.30u tot 12u
en van 13u tot 17u

Gesloten op zaterdag en zondag

Onze diensten

Familiebedrijf

Al 4

generaties lang

Gebrevetteerde hofleverancier

Mertens Sprl - Réalisations
Mertens Sprl - Réalisations
Mertens Sprl - Réalisations
Mertens Sprl - Réalisations